Nihza's verden

Hva jeg finner på om dagene

Buzzador

Kategori: Buzzador | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 20. juli , 2013

Fant ut at jeg måtte starte en blogg, da jeg har fått min første buzzadorpakke og de helst ser at vi blogger om dette. Med det samme kan jeg sikkert blogge litt om alt annet også, det vil si – alt mulig fra min verden ;-) jeg har det folk kaller en kreativ side, og den er det nå kanskje på tide at jeg deler med resten av verden. Så får vi se da, hvor dette ender. I alle fall, mitt første blogginnlegg vil da være en produkt-testing av Vanish faktisk ;-) LOL

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nihza's verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.