Nihza's verden

Hva jeg finner på om dagene

My precious……

Kategori: Hus og hjem | 3 kommentarer » - Skrevet søndag 21. juli , 2013

Helt sia jeg var lita jente har jeg vært fasinert av krystaller og prisme’er, og da især de som var i lysekroner. Har ønska meg ei skikkelig lysekrone så lenge jeg kan huske.

For noen år siden fant jeg lysekrona mi, var bare at problem, den kosta 7000.-!!!!!!! Det er langt langt over hva jeg har råd til :-( MEN – så kom løsninga, lampehuset hadde den på tilbud, og jeg fant ut at de har de aller fleste varene sine på tilbud til halv pris med gjevne mellomrom, så: jeg begynte å spare ;-)

For et par mnd siden hadde jeg klart det, 3500 kroner lå i safen og ventet på å bli byttet i en lysekrone. MEN – etter reglene fra tingenes iboende faenskap viste det seg selvsagt at lampehuset nå hadde tatt akkurat denne lysekrona – drømmelysekrona mi – ut av sortimentet sitt :-( Sorgen var stor :-(

Etter dette satte jeg igang, søkte nettet rundt, fant ut at lampa het Victoria – antikkhvit med 7 lys. Jeg fant den i flere nettbutikker, men den laveste prisen jeg kunne finne var 6200.- Jeg var fortvilt!! men, den som intet våger intet vinner, så jeg tok en sjans – satte meg ned og skrev en mail til en av forhandlerne og forklarte situasjonen. Etter et par dager fikk jeg svar, denne forhandleren kunne ikke gå så lavt som 3500.-, men jeg kunne få den til 4000.- pluss porto! Snille kjæresten min sa da at ham kunne spytte i de siste 500.- kronene <3

Få dager senere var lysekrona kjøpt og betalt, og det var bare å sette seg ned og vente på posten :-)

Siden det er sommer og ferietid har nå lampa stått i eska si i flere uker, men i dag fikk den endelig komme ut derifra. Med god hjelp fra Joakim ble ledninger og opphengslenker kortet ned til rett lengde, og lampa ble koblet til strøm og hengt opp :-) <3

IMAG1689

 

Prisme’ene var lagt ved løse så disse måtte jeg feste på selv.

IMAG1690 IMAG1691

 

Dessverre, men typisk min flaks, var noen av prime’ene skadet :-( Men har sent en mail til grossisten, så forhåpentligvis vil jeg få de byttet om ikke så altfor lang tid.

Hadde bare 3 lyspærer liggende, så må ut å kjøpe lyspærer i morra, men det ble da lys i krona med bare 3 også :-) Se så fint det ble da :

IMAG1692

Nå har jeg den billige lysekrona som hang her før til overs, den har bare glassprime’er i seg men er da fin allikevel. Så Joakim har gått med på å se om den passer over senga på soverommet <3 Takplafonden vi har der er ikke noe fin, så stor sjanse for at den blir bytta ut nå snart ;-) Og om så blir, så skal jeg selvsagt ta bilder og poste her (må bare rydde grundig på soverommet først, sånn at det er presentabelt til å bli tatt bilder av :-P )

 

Kommentarer

  1. Lene sier:

    Endelig fikk du lysekrona di!!!! Va fin ja ;) Koselig blogg har du å, ska følg dæ æ :D

  2. nihza sier:

    Kjæmpefin :-) Såååå happy no :-D :-D
    Arti at du vil følg mæ, hell fremdeles på å prøve mæ frem, så forhåpentligvis finn æ en sånn ‘følg meg’ knapp snart :-P hihi

  3. Liza sier:

    Det ble kjempenydelig :D Kjedelig med de ødelagte prismene, men de må du jo få byttet. Artig at du har starta en blogg ;)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nihza's verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.