Nihza's verden

Hva jeg finner på om dagene

Oreo på pinne ;-)

Kategori: Baking og matlaging | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 21. juli , 2013

Med barn i huset har en store muligheter til å utforske kreativiteten sin, på mange plan, og da også innen bake/mat kategorien.

En ide jeg fikk etter å ha laget cakepops med oreokjeks som base, var rett og slett å lage Oreo på pinne!!!

Det kan nesten ikke gjøres enklere om ungene skal ha noe litt ekstra snacks til lørdagskvelden, overnattingsfesten, avslutninga på skolen osv.

Steg 1: Du trenger Oreokjeks, candymelts og pinner ( her kan en benytte både ispinner og cakepops-pinner, alt etter hva du har tilgjengelig eller kan få tak i)

Dypp pinnene i candymeltsen og tre deretter oreokjeksen på (ca 1,5 cm ned på pinnen) Legg de til side slik at candymeltsen får stivnet.

Oreokjeks, plastikkpinner og candymelts

Oreokjeks, plastikkpinner og candymelts

Dypp deretter den ene siden av oreokjeksen i candymelts, evt bruk en skje og hell CM over den ene siden. Legg til side med den ‘bløte’ siden opp og evt dryss over kakepynt/strøssel etter eget ønske.

Når den siden er stivnet tar du den andre, pass på at hele kjeksen nå er dekket med CM, også langs kanten, legg til tørk og pynt med strøssel her også.

IMAG1256

Om du skal ha de med en sted er det greit og gjøre som med cakepops, pakke inn i små cellofanposer og lukk posen med en slik ‘tvist-tråd’. Skal de serveres hjemme er det bare å sette de i et glass eller noe og server ;-)

Ferdige Oreo på pinne :-)

Ferdige Oreo på pinne :-)

PS: du kan selvsagt gjøre dette med hvilke som helst kjeks med fyll. Candymelts er å få kjøpt på Jernia, de selges også gjennom cacas, nettbutikker som selger kake-ting og andre forhandlere av lignende. Jeg er stor fan av e-bay og kjøper cakepopspinner, cellofanposer og ‘tvist-tråder’ der, men disse tingene kan også kjøpes på samme steder som candymeltsen som oftest.

Ukjent med hva candymelts er?? Les mere her ;-)

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E310A5F-475A-BAC0-513EBB4AAC195A7E&killnav=1

Candymelts kommer i flere farger og smaker. I norge er de fleste med svak vaniljesmak da utvalget her ikke er like stort som i f.eks. USA.

 

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nihza's verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.