Nihza's verden

Hva jeg finner på om dagene

Bye bye birdie

Kategori: Hus og hjem | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 8. august , 2013

Ute i hagen har jeg hatt et stort tre, det er vel egentlig flere trær, men det er masse stammer som fletter seg inn i hverandre, så jeg tror det da kan regnes som ett tre. På våren blomstrer det med fine hvite blomster –  i ca 2 dager!! På høsten får det noen mørke bær som ramler ned og setter flekker og sprer frø over alt. Disse bærerne trekker til seg alskens fugler som da raser rundt oppe i treet og over tomta og bæsjer på alt!!!!! Så, alt i alt – bort med seg ble konklusjonen.

Så vi tok en prat med naboen som har eiendommen ved siden av, treet har nok vært til litt irritasjon for han og med bær og bæsjende fugler, men han har vært høflig nok til ikke å si noe. Nabo’n hadde nemlig noe vi mangla, hanger og hengerfeste. Så vi hjalp han med å flytte og stable noe materiale mot at han skulle hjelpe oss å kjøre bort treet.

En dag fikk Joakim ånden over seg og satte i gang med mord i blikket og sag i hånda…

IMAG1717 IMAG1718 IMAG1719 IMAG1720 IMAG1721

 

Jeg reiste bort noen dagen sammen med mamma, og da jeg kom hjem så det slik ut:

IMAG1759 IMAG1760

 

Joakim vant kampen mot treet, flink gutt!

Har hørt at de skal ha et stoff på felleskjøpet som skal fungere bra for å bli kvitt røttene, du driller vistnok hull i stubbene og heller nedi dette stoffet og røttene rotner! Så, til uka blir det å ta en tur på felleskjøpet å sjekke om dette stemmer. Håpet er at røttene da er råtnet nok til våren til at det går an å plante et epletre her i stede :-) Restene av stammene som ligger på plena skal bli til ved slik at vi holder oss varme i vinter ;-)

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nihza's verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.