Nihza's verden

Hva jeg finner på om dagene

Hersens lim!!!

Kategori: Hus og hjem | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 28. august , 2013

Jeg synes det er greit å ta vare på syltetøyglass, tomme tacosausglass osv for å bruke disse om igjen. Men så er det det der hersens limet de fester etikettene med da!!

Noen ganger virker det som om de som setter merkelapper på syltetøyglass o.l. synes det er veldig gøy å bruke det mest infernalskt vanskelig å få bort limet de kan komme over…. Men fortvil ikke, nå skal jeg dele et tips med dere som faktisk funker :-D

Først, gjør som vanlig, legg glassene i varmt vann i kjøkkenkummen med litt zalo oppi. La ligge et par timer. Ta bort de etikettene som løsner så godt det lar seg gjøre, jeg har kjøpt en vindusskrape på nærmeste byggvareforhandler/malebutikk som jeg bruker til å skrape bort de som sitter hardest fast med. Men selv om man skraper godt vil det ofte sitte mye lim igjen. Det viktigste for at dette trikset skal fungere er at du får fjernet papiret. Om det sitter igjen lim på lokk du skal bruke om igjen så kan dette trikset brukes p åsamme måte på dem.

Ta et glass peanøttsmør (jeg bruker å ta vare på de nesten tomme glassene), ta peanøttsmør på fingeren og gni et lag på over limrestene.

IMAG1950 IMAG1951 IMAG1952 IMAG1953

 

Lå stå i en liten time. Når den har stått – gni godt inn, bruk peanøttsmøret som skrubb på limrestene. Ta et papir og gni av det som er på glasset.

IMAG1954 IMAG1955 IMAG1956

 

Vask glasset med litt Zalo og VOILA!!! Et rent glass helt uten lim på :-D

IMAG1957 IMAG1958 IMAG1959

 

Om det er ekstra vanskelig lim så bare gjenta prosessen. Oh ja, det fungerer selvfølgelig også på limrester på glassflasker, limrester på div plast produkter osv ;-)(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nihza's verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.