Nihza's verden

Hva jeg finner på om dagene

Air Wick Black Edition

Kategori: Buzzador | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 14. oktober , 2013

Jeg ble trekt ut til å få være med å teste ut og buzze om Air Wick Black edition duftlys.

For en uke siden mottok jeg ei eske i posten (ok, jeg henta den på butikken da – etter at jeg fikk mld om at pakken hadde kommet), vel hjemme åpnet jeg spent pakken.

Oppi fant jeg 4 lys, to forskjellige dufter – så 2 av hver duft. Purple Blackberry Fig og Mulled Wine & Cinnamon Apple.

IMAG2165 IMAG2166

 

Lysene i seg selv var ved første øyekast pene og dekorative. Sortfarget glass med forskjellige mønster på for hver duft. Da jeg i utgangspunktet ikke er så begeistret for kanelduftende lys (unntatt for til jul) så bestemte jeg meg for å teste det lyset som da skulle lukte Purple Blackberry Fig (lett oversatt er det bjørnebær og fiken ).

Nå kom den første overraskelsen!! I det jeg satte flammen på lighteren mot lyset begynte hele lyset å lyse opp i en blå farge!! Jeg ble så forfjamset at jeg slapp bryteren på lighteren før jeg fikk tent på lyset!! Og da forsvant det blå lyset…. Så da gjorde jeg et nytt forsøk, også denne gangen lyste lyset opp i det jeg tok lighteren borti, men denne gangen klarte jeg å tenne lyset :-)  Og så kom overraskelse nummer to – lyset begynte å skifte farge, og fargen lyste ut fra undersiden av lysglasset og gjennom mønsteret. Jeg ropte på Joakim at han måtte komme å se!

Vår første reaksjon etter dette var KUULT!!! Skikkelig fancy!! Er jo et riktig sci-fi lys joh!! :-)  Å så ble lyset grundig undersøkt og beskuet. Vi kom frem til at det gikk en ‘pinne’ opp ved siden av veken, og at denne på ett eller annet vis styrte lysets skiftende farger.

IMAG2158IMAG2163 IMAG2162 IMAG2161 IMAG2160 IMAG2159 IMAG2158

Fant ut at jeg kanskje skulle lese heftet som var med i pakken sammen med lysene etter dette ;-) Så det gjorde jeg da. Og ble litt klokere ;-)  Nederst i lysglasset ligger det en batteripakke og noe fiberoptikklignende. Dette reagerer på lys (forklaringen på hvorfor lyset lyste opp uten at jeg hadde tent det. Senere testing viste at vi fikk lyset til å lyse opp når det ikke var tent ved å holde det opp mot ei sterk lyspære. ) Når det er ca 2 cm igjen av lyset vil det slukke automatisk slik at det ikke blir brannfare i elektronikken på bunnen. Når lyset er oppbrukt skal batteripakken taes ut og den og glasset skal resirkuleres hver for seg.

Lyset luktet også godt i tillegg til å være fancy ;-) Fikk besøk samme kveld som jeg hentet pakken, så selvsagt tente vi lyset da. Gjestene likte også lukten og syntes at lyset var stillig og fint. Så det sto pent på bordet og lyste opp mens vi spilte kort ;-)

IMG_20131008_191712

 

Dagen etter koste jeg med med en latte, lys og ei bok ;-)

IMAG2157

 

Et par dager etterpå prøvde jeg også det andre lyset. Til å være med kanelduft var det veldig god lukt, ikke for skarp, men rundt og behagelig. Blir alikevel til at jeg sparer det til jul, da eple og kanelduft passer så godt i juletiden ;-) Dekoren på kanel-lyset synes jeg var penere enn det andre da :-)

Tok med kanel-lyset bort til ei venninde en kveld og viste det fram og tente det. Hun også likte duften, men syns de skiftende fargene ble litt distraherende. Så hver sin smak der.

IMAG2167 IMAG2168 IMAG2169

 

Har snakket med flere om lyset og vist det frem, alle kommentarene på lukta har så langt vært positive, og de fleste likte også de skiftende fargene.

Lyset er å finne i de fleste store dagligvarebutikkene, og har en veiledende pris på 69,90. Det har 30 timers brennetid, men det anbefales å ikke la det brenne i mer enn 4 timer i gangen for å bevare det lengst mulig å få mest mulig utbytte av det.

Alt i alt synes jeg lyset er verdt det, og vil trolig kjøpe flere lys av det med lukt av Blackberry Fig når jeg har brukt opp testlysene mine ;-)

Eneste minus må være at når lyset er brent litt ned og talget/voksen er kommet under toppen av mønsteret så lyser ikke fargene opp sp mye der det ikke er talg igjen. Har ikke brent opp et helt lys enda, så jeg vet ikke hvordan det vil se ut når lyset er brent ned mere – om fargene da bare vil komme ut fra bunnen av glasset eller om de klarer å spre seg mer…..

Kommentarer

  1. jarleiceman sier:

    Hvor får jeg kjøpt disse fargelysene i Trondheim, jeg kjøpte noen her, men husker ikke hvor….?
    mvh Jarle Strømsem……..jarleiceman4@gmail,com(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nihza's verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.