Nihza's verden

Hva jeg finner på om dagene

Nytt år, nye muligheter – 2014 er ankommet

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 17. januar , 2014

Lenge siden jeg har skrevet her nå, så får vel prøve å gjøre noe med det :-) Har ei mappe full av bilder av kort jeg har laget som jeg tenkte å legge ut. Har også tatt bilder av baking som skal postes sammen med oppskrifter.

Men det er dette med tiltakslyst da. Den gjemmer seg godt for tia. Noen ganger lurer jeg litt på dette med lyst og vilje, hva det har seg at den gjemmer seg sånn. Jeg skulle ønske at jeg hadde en bryter jeg kunne skru på, å så hadde jeg blitt full av energi og kjempe effektiv! Istede sitter jeg og ser og tenker på alt jeg skulle ha gjort, og så får jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke gjør noe. Og sånn går det, runddansen er i gang, og jeg suller meg selv inn i en negativ sirkel der jeg føler meg utilstrekkelig og går med konstant dårlig samvittighet..

Men, jeg tror jeg har funnet en løsning!! Den kalles ‘små skuffe steg’! Jeg bestemte meg for at jeg skulle begynne med en grundig opprydding i hus og hjem. Bli kjempeorganisert, ha alt på G, og ha system i alle sysakene! (Optimistisk? Meg? Ja! Jeg prøver ihvertfall) . Så, istede for å sette opp en lang og uoverkommelig liste over ting jeg skal gjøre og steder jeg skal rydde, begynte jeg med skuffer! Jeg har regnet ut at det er ca 35 skuffer i forskjellig størrelse rundt omkring i huset som trenger og ryddes i, og organiseres. Målet mitt er minst en skuffe om dagen. Og det bør jo være overkommerlig! Eller hva? Rydde en skuffe! Så, jeg hadde en knallstart med å rydde 2 små skuffer der jeg oppbevarer lys og lyspynt. Kjempestart :-) Så nå er det bare å sette igang med neste skuff. Ja, det var det da….. Jeg fikk ikke rydda noe skuffe i går…. så da blir det vel 2 i dag da… for å komme etter… Satser på å være ferdig innen neste fullmåne ;-)  (mulig det blir den etter det) :-P

Ha en fin kveld alle sammen! Jeg skal gå å poste et blogginnlegg med masse bilder av kort, bare så det er gjort ;-)

 

Og ja, en ting til jeg har fått gjort – renska juletreet ;-)

 

 

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nihza's verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.