Nihza's verden

Hva jeg finner på om dagene

Æ e mæ!!

‘Just be yourself – everybody else is taken’

 

Og slik er det bare, æ e mæ! Mæ det er ei trøderjente på  36 år, jeg bor ganske sentralt i landet vårt, i en liten by ved sjøen. Jeg har 2 skjønne gutter på 8 og 11 år, en kjæreste, 2 katter, hus, en gammel bil og en falleferdig garasje.

Jeg liker å lese, lage ting, bake, pusse opp og masse annet. Denne bloggen vil etter hvert fylles av mine små og store prosjekter og sikkert også masse annet rart. Satser på å dele noen av oppskriftene mine også, samt tips og beskrivelser på ting jeg foretar meg :-)  Håper du liker bloggen min og vil finne noe her du liker. God Lesning :-)

 (Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nihza's verden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.